Tour

Ét hul kostede Nicole Broch Larsen en topplacering i Portland

Billede
Foto: Jonathan Ferrey / Getty Images

Hun var med i toppen stort set hele vejen, men et ærgerligt par 3-hul satte sent søndag aften et brat stopper for Nicole Broch Larsens drømme om for anden uge i træk at spille sig til et topresultat på den amerikanske LPGA.

Syv huller inde på finalerunden lå hun ellers i -3 samlet for dagen på en delt femteplads efter tre birdies. Men en dyr ’snemand’ – en femdobbelt bogey – på hul 8 ødelagde hendes muligheder i Cambia Portland Classic og gav et knæk i selvtilliden på resten af runden.

Nicole Broch Larsen sluttede søndagen med en 76’er (+4) og en 33. plads.

— Et enkelt hul satte en stopper for mit momentum og min runde i dag. Men jeg er mega stolt af måden jeg fik startet runden på. Jeg følte mig meget mere tilpas derude og nød at være med fremme igen, skriver hun i en opdatering på sin Facebook-side.

Turneringen på den amerikanske vestkyst blev vundet af den erfarne amerikaner Stacey Lewis.

I denne uge gælder det Indy Women In Tech Championship i Indianapolis, hvor alle fire danskere – Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen, Therese O’Hara og Emily Pedersen – igen er med fra start på torsdag.